top of page

Neem contact op!

Anita van Adelsbergen

Ciao Chow Translations

info@ciaochow.nl


Meer informatie:

www.anitavanadelsbergen.nl

www.ciaochow-translations.com (Engelstalig)

www.alltwofours.nl (Coachings website)


Tarieven

De vertaalmarkt is de afgelopen jaren enorm veranderd door de zgn. vertaaltools op internet. Deze tools zijn best handig, maar zijn zeker niet perfect. Bovendien werken ze (nog) niet feilloos voor alle taalcombinaties. Vertalen is een vak en kost uiteraard geld. Voor mensen met een kleine beurs vaak een onbereikbare uitgave. Om ook deze mensen tegemoet te komen, hebben wij verschillende taalniveaus in de aanbieding. Van goedkoop naar professioneel. Let wel: niet alle vertalingen zijn mogelijk voor het budgettarief. Wij geven u altijd een op maat gemaakte offerte! 

Vertaalpakketten Ciao Chow Vertaaldiensten

Vertaalpakket Brons

Ons laagste tarief!
0,10 cent per woord of 40 euro per uur

Bij het pakket 'Brons' maakt u gebruik van onze expertise voor het allerlaagste tarief! Wij maken gebruik van onze terminologie database en vertaaltool, checken de tekst op grote fouten en klaar! Dit is kwalitatief een foutloze vertaling, maar verder ook niet. Dit pakket is met name geschikt voor teksten waar niet zoveel van afhangt. Dus bijvoorbeeld een brief naar uw vriendin in Italië, een informatie verzoek etc.  Artikel 7 van onze Algemene Voorwaarden is bij dit pakket uitdrukkelijk niet actief. Dat betekent dat u akkoord gaat met een kwalitatief minder perfecte vertaling waarbij ook het recht op schadevergoeding komt te vervallen! 

Vertaalpakket Zilver

Ons reguliere tarief!
0,11-0,19 cent per woord of 50 euro per uur

Het pakket 'Zilver' is het algemene, standaard tarief voor alle vertalingen. U krijgt van ons vantevoren te horen welk woord,- of uurtarief voor uw tekst beschikbaar is. Dit hangt o.a. af van de moeilijkheidsgraad en taalcombinatie. U krijgt een professionele vertaling, die gedegen vertaald wordt en goed wordt nagekeken. De meest gekozen variant! 

Vertaalpakket Goud

Ons gespecialiseerde tarief!

0,20-0,35 cent per woord of 60 euro per uur.

Het pakket 'Goud' is het tarief voor gespecialiseerde vertalingen of vertalingen die extra werk met zich meebrengen. Hieronder kunt u denken aan bijvoorbeeld medische,- of juridische vertalingen, gespecialiseerde marketingteksten of teksten binnen een van onze specialisaties zoals hippische teksten, Ayurveda teksten of vinologie teksten.

bottom of page